2013. július 24., szerda

THOMAS A GŐZMOZDONY ÉJJELI OLVASÓLÁMPA - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Köszöntöm az oldalamon!
LICITÁLÁS VAGY VÁSÁRLÁS ELŐTT, KÉREM, TEKINTSE MEG A VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEKET A SAJÁT OLDALAMON! (Felhasználó név mellett a narancssárga pontra klikkelve. )
Vásárolj listázási ár szerint 10. 000 Ft felett és a NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁSBAN részt vevő termékek árából 50% kedvezményt kapsz.
 
Sok termék részt vesz a NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁSBAN, de vannak olyan termékek, amelyek árából nem tudok kedvezményt adni. (Pl. ágyneműhuzatok, babacipők. ) A NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁSBAN nem részt vevő termékeket jelölöm a termékleírásban.
Személyesen 4 munkanapon belül köteles vagy átvenni a termékeket. Postázás esetén csak banki átutalást tudok elfogadni bankszámlára. Ennek szintén jóváírásra kell kerülnie 4 munkanapon belül. Ellenkező esetben nem jár a kedvezmény.
A NAGY NYÁRI KIÁRUSÍTÁS IDEJE: 2013. 07. 15 és 2013. 08. 30. között tart.
Augusztusban valamikor körülbelül 1 hétig nem leszek elérhető, még nem tudom a pontos időpontot, ezt időben igyekszem jelezni majd a saját oldalam részben.
THOMAS A GŐZMOZDONY
Könyvre Csatolható Éjjeli Olvasólámpa
nem csak gyerekeknek
A termékeket Budapesten, a XV. kerületben tudom átadni, az általam megadott címen, hétköznaponként, időpont egyeztetéssel. A termékeket 4 munkanapig teszem félre.
Csere, garancia, visszaküldés nincs.



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2013-08-11 14:27
. THOMAS A GŐZMOZDONY ÉJJELI OLVASÓLÁMPA - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése