2013. augusztus 26., hétfő

DDR 1 / 400MHz RAM 2 db 1Ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft


Nézd meg többi, akár hasonló termékemet is, minden 1Ft-ról,
a legtöbb minimálár nélkül !!!
 
Liciten az alant megtekinthető eszköz :
DDR 1 RAM 400MHz 2db - 2 x 256MB
Tudnivalók a termékkel kapcsolatban:
Rendben működtek utoljára...
 
Átvételi Tudnivalók :
1. A személyes átvételi lehetőséget preferálom! Mindenképp előzetes egyeztetés után, de szinte bármelyik nap estefelé, hétvégén is, délpest legelején kitűnően, bárhonnan hamar megközelíthető helyen  BKV-val (busz, villamos) és autóval is, normális megállási lehetőséggel. Előzetes egyeztetés alapján esetleg egy-két nap délelőttönként is lehetséges az átvétel. Igyekszem rugalmasnak lenni.
2. Postai küldést lehetőség szerint nem szeretnék, kizárólag kivételes esetben, előzetes egyeztetés és előre utalás után! Nagyobb és nehezebb dolgokat semmiképp sem küldök el. Tapasztalataim sajnos rosszak, a problémákat nem szeretem, a tuti a személyes átvétel.
3. Igyekeztem mindent leírni, ahol tudtom szerint hiba van, próbáltam feltüntetni – ezzel együtt a működésért 100% felelősséget nem vállalok. Kipróbálási, megtekintési  garancia természetesen van, azon túl nincs.
Kérem, csak az licitáljon, aki át is kívánja venni a terméket !
Pontosan a képen látható dolgot kapod.
 3 napon belüli kapcsolatfelvételt és 1 héten belüli lerendezést kérek a licitálótól, ellenkező esetben automatikusan negatív és újrahirdetem a terméket



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-09-08 19:45
. DDR 1 / 400MHz RAM 2 db 1Ft nmá - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése